Divendres 15 de maig. Conferència i més.

He passat la vigília repassant el Power Point i crec que ha quedat força arreglat. Tot és punt i a l'hora prevista comença la conferència, que inclou testimonis sonors, audiovisuals i demostració en viu d'instruments com les castanyoles, la guitarra, el guitarró, l'acordió, la viola, l'harmònica, el corn de bou, les launeddas, el reclam de xeremies, el flabiol i tambor i la gralla. Ara veig quina mà d'instruments es poden transportar sense passar dels 20 kilos!

Algun problema tècnic amb el còdec de vídeo a la computadora local no em permet fer la presentació audiovisual en pantalla de manera tant fluida com jo hagués volgut, però mirem i escoltem els documents igualment i tot queda compensat amb la música en directe. Els coreans són molt amables de tota manera.

Tornem a dinar amb la directora i ens fa un present, molt contenta i agraïda malgrat el nostre desconeixement d'alguns dels protocols socials que condicionen també la vida acadèmica allà a l'Orient Llunyà.

Avui serà el darrer dia d'activitat en aquest país, demà toca viatjar i molt. De tota manera encara després del dinar hi ha una llarga pel·lícula francesa, un tast de vins i formatges, una festa organitzada per professors d'Índia que mereix un escrit apart, que no sé si faré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada